Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 13:06 - Burberry - английската класика
Автор: elizabethu Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10373 Коментари: 0 Гласове:
1



Burberry - английската класика image Историята на известната британска Модна къща Burberry е от средата на 19 век и през 2006 г. Burberry отпразнува своя 150 рожден ден. Със своята дългогодишна история Burberry се счита за отражение на една наистина британската традиция. imageОсновател на къщата е Томас Burberry. Всичко започва с факта, че Томас е изобретил габардина - изключително здрав, практичен и използваем материал, който е идеален за шиене облекло. Затова не е учудващо, че първоначално Burberry е специализирана в плащове и пелерини( шлифери).
Шлиферът водоустойчив и първоначално наречен "слипон", а по-късно "тренчкот", носи на Burberry слава и предоставя възможност за по-нататъшно развитие. През Първата световна война в къщата Burberry получава правителствена поръчка за производство на половин тренчкотове, приспособени за военни униформи. Тази цел носи милиони на Burberry ... imageimage След като Томас Бърбъри създава и популяризира своя емблематичен тренч, благородническата класа в Британия го превръща в задължителна част от аутфита за интелигентните по онова време спортове – голф, лов на дивеч, езда, тенис, стрелба с лък.
 
imageДнес модна къща Burberry по достойнството заема видно място в света на модата и на международния пазар. Дизайнерите непрекъснато радват световната общественост със луксозни колекции.
imageimageОсновно внимание се отделя на две основни линии при дрехите Burberry:
- Burberry Prorsum. Моделите на тази колекция, представена в Милано, определят модни тенденции и се радват на голяма популярност по целия свят. Това са луксозни и експериментални дрехи, които могат да си позволят само обезпечени клиенти от висок клас.
- Burberry London. В основата на тази колекция е английската традиция на бродерия и историята на марката. Джинси, блузи, пуловери, обувки, чанти и малки поли - класическа линия на Burberry London - са "визитната картичка " на модния дом.
imageimageОсвен това Burberry успешно лансират още една модна линия - Thomas Burberry, включваща детски и юношески дрехи, часовници, очила, аксесоари и парфюми.
Към днешна дата творческия директор на Burberry е Christopher Bailey, работил за Gucci и Donna Karan. През 2006 г. той е признат като най-добър британски дизайнер на годината в традиционната годишна церемония по връчването на Британските Модни награди.
imageЛогото на Burberry е рицар в броня на фона на знамето с надпис "Prorsum", което преведено от латински означава " движи напред." Затова ние ще чакаме новите колекции на Burberry.

 

 

 

ДАМСКИ ПАРФЮМИ:

 

Burberry Brit (for women)
Designer: Burberry

image

 

група аромати: цветно - плодови година на лансиране: 2003 нотки: божур, лайм, круша, зелен бадем, ванилия, бобова тонка ЦЕНА: 50 мл. - 65$

image

 


 

 

 

Burberry Brit Red (for women)
Designer: Burberry

image

група аромати: Oriental Floral година на лансиране: 2004 Връхни нотки: жасмин, Rhubarb, мандарина Средни нотки: роза, джинджър, пачули Базови нотки: ванилия. бензоин

 

ЦЕНА: 50 мл. - 59$

image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1239071
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031