Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 18:53 - Козметични продукти за дами от 28 до 35 годишна възраст
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 3587 Коментари: 0 Гласове:
0



Козметични продукти за дами от 28 до 35 годишна възраст imageТова е най-активната възраст на жените - след младежките лудории и купони. Състоянието на кожата, както и неговите възстановяващи функции са много добри и не е необходимо използването на тежки и скъпоструващи продукти. Това обаче не означава да оставим кожата без никаква грижа. Необходимо е отново ежедневно почистване, хидратиране и защита, за да се предотврати преждевременното й остаряване и загрубяване. Проблемите, който започват са поява на мимически бръчки, пигментация или пресушаване на кожата. Ако мислите, че имате нужда от сериозна грижа, може да пробвате химически пилинг или професионална грижа в козметичен център.

 

imageПредлагаме ви козметика , необходима ви за грижа за кожата при домашни условия.  

 

 

 

 

 

BIOTHERM - серията Line Peel Разгледайте продуктите от серията , предназначени за суха кожа. От линията има и продукти за смесена и нормална кожа image Biotherm Line Peel Relaxing Night Wrinkle Corrector for Dry Skin
Нощен крем за корекция на бръчките (за суха кожа) Производител: Biotherm
Линия: Biotherm Line Peel
Объем: 50ml
Време на използване: нощен
Пол: за жени.
Тип кожа: суха
Описание:
Нощен крем за стимулиране растежа на нови клетки и намаляване на бръчките, укрепвайки кожата в момент на нощен отдих на тялото.
В състав му влизат: - система ‘Бърз биопилинг’ (уникална разработка на Biotherm), позволяваща бързия ефект на обновяване на кожата.
- силиций, способстващ намаляването на бръчките;
- биологичен разхлабващ комплекс за максимално отпускане на мускулите , за да се създадат оптимални усовия за действието на крема и се попречи за появата на нови бръчки. В крема влизат и овлажняващи и подхранващи инградиенти за мека и нежна кожа.  

 

 

image Biotherm Line Peel Wrinkle Corrector Care - Daily Visible Renewer for Dry Skin
Дневен крем за корекция на бръчките за суха кожа ЦЕНА: 57 $
Производител: Biotherm
Линия: Biotherm Line Peel
Време на използване: дневен
Пол: за жени.
Тип кожа: суха
Описание:
Крем за ежедневна употреба за корекция на бръчки и подобряване на кожата. Крема стимулира природния "пиилинг" на кожата, което позволява по естествен начин да се намалят значително бръчките и да сеподнови кожата.
Пъления цикъл на обновяване и корекция (при ежедневна употреба) е 4 седмици. През този период, промените се появят постепенно, но достатъчно ефективно. И за един месец с помощта на крема, вие получавате по-млада и сияйна кожа.
За оптимално действие използвайте и посочения по-горе нощен крем
Relaxing Night Wrinkle Corrector for Dry Skin  
  image Biotherm Rides Repair. Ultra-Smoothing Намаляващ бръчките серум ЦЕНА: 59$
Производител: Biotherm
Линия: Biotherm Rides Repair
Обем: 30ml
Пол: жени
Тип кожа: за всеки тип
Описание:
Biotherm Rides Repair pur Silicium е произведен като първия дермобиологичен продукт за борба с бръчктие с продължително действие.
предлагается создателями как первый дермобиологический уход против морщин длительного действия.
За първи път в света на 100% естествен дермобиотик (Dermobiotique ™) е открит в резултат на изследване на чистия термален планктон. Активния елемент наречен «дермобиотик» може да стимулира вътрешните защитни механизми на кожата да регулира нейната жизнеспособност и да се бори с всички признаци на стареене.
Линията се базаира и на естествен силиций (PUR Silicium), познат благодарение на неговото противобръчково действие.Biotherm Rides Repair съдържа висока концентрация на чист силиций в неговата минерална и органична форма.
Серумнът е предназначен за жените на възраст до 35 години.
  ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Biotherm
  imageCarita Progressif Anti-Rides Intense Smooth out Cream - Изглаждащ, интензивен крем за борба с първите признаци на стареене и мимическите бръчки.
Производител: Carita
Линия: Carita Progressif
Обем: 50ml
Пол:за жени.
Описание:
Кремът е създаден, за да запази младостта на кожата и се бори с първите и мимическите бръчки.
Екстрактът от зелен анасон ограничава микросъкращението на кожата, предотвратявайки образуването на бръчки. Микрочастиците - протеини от кълнове на зърнени култури, подхранват кожата. Растителния комплекс, обогатен с биопептиди поддържа метаболизма на кожата в добро състояние и естествен начин предотвратява застаряването и влошаването на кожата. В състава на крема е и специален комплект за защита, който предотвратява разрушителния ефект върху на външни агресивни фактори върху кожата.
Редовното използване на крема сутрин и вечер, ще върне младия, свеж и здрав вид на кожата.

 

 

 

image Carita Progressif Anti-Rides Intense Smooth out Cure Концентриран антиейдж курс за лице цена:179$ Производител: Carita
Линия: Carita Progressif Anti-Rides
Обем: 2,5ml x 7; 0,15g x 7
Пол: за жени.
Описание:
Интегриран курс за 7 дни позволяващ значително намаляване на бръчките и признаците на умора на кожата. Тя става мека и гладка, повърхността се изравнява а тена става по-блестящ.
Приложение: прилага се смес от 2 флакона, сутрин и вечер на почистена кожа върху лицето и шията под крема за лице.
Композицията има следните активни съставки:екстракт от африкански баобаб , екстракт от семена на сладки бадеми и екстракт от плодовете на анасон.   ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Carita

 

 image

Clarins Multi-Active Day Cream Protection Plus (dry skin types) Дневен подхранващ крем за суха кожа с широк спектър на действие От същия вид има и за всеки тип кожа цена: 69$

Производител: Clarins
Линия: Clarins Multi-Active
Обем: 50ml
Време на използване: дневен
Пол: за жени.
Тип кожа: суха
Описание:
Незаменима грижа за кожата за активни жени. По мнение на специалистите дневната светлина е жизнено важна за кожата на лицето, но и същевременно е основна причина за стареенето и.
Със своя огромен опит, фирмата CLARINS е разработила дневн крем, който позволява на кожата да се ползва от всички преимущества на деня и в същото време да противодейства на негативните ефекти (промени във влажността, светлината, стреса, мимика, замърсяване ...). Универсалното регулиращо свойство на този крем осигурява продължителното въздействие върху кожата със специални активни съставки, снабдяващи я с всички елементи, който тя се нуждае.
Универсалния крем е представен в три различни текстури, подходящи за всички типове кожа: гел, богат крем за суха кожа и лек крем за всички типове кожа.
Действие:
- Регулира водния баланс на кожата: предотвратява обезводняването. Овлажнява кожата, в зависимост от промените в атмосферната влажност в закрити помещения и на открито,
- Регулира топлинния баланс на кожата: компенсира промените в температурата, непрекъснато регулира температурата на повърхността на епидермиса,
- Контрол на въздействието на светлината върху кожата: помага да се използват преимуществата на светлината (синтеза на витамин D) и неутрализира вредното въздействие на свободните радикали, които причиняват стареенето на кожата,
- Регулира двигателните функции на кожата:
Предотвратява стареенето на кожата.
Съставки:
- екстракт от Murery fluviatilis (тропическо растение, повишаващо природните защитни свойства на кожата),
- Екстракти от маслини, сладки бадеми, захар от тръстика, Сибирски женшен, новозенландски бор, кокосово масло (регулира нивото на температуртаа и влажността)
- защитния комплекс на CLARINS. За най-добро действие ползвайте крема заедно нощния от същата серия: Clarins Multi-Active Protection Plus Night Cream.     image Clarins Renew-Plus Night Lotion
Обновяващ кожата лосион за лице

Производител: Clarins
Линия: Clarins Multi-Active
Обем: 50ml
Време на използване: нощен
Пол: за жени.
Тип кожи: за всеки тип кожа
Описание:
Този лосион, лек и приятен, премахва мъртвите клетки и стимулира клетъчното обновяване в идеалния ритъм на младостта, благодарение на изключителна способност на проретинола в съчетание с ефективни растителни екстракти. Резултат: много скоро кожата просветлява и се изглажда. След дни на ползване бръчките видимо намаляват и тонуса на кожата се подобрява. Съставки:
- Proretinol (витамин А): активира процеса на подновяване на клетките, стимулира проявата на колаген,
- екстракти от папая и гуатерия - за премахване на мъртви клетки, което прави кожата гладка и се неутрализират пигментните петна,
- малсо от макадамия: възстановява хидро-липидния филм.
- Екстракти от киви, женшен: защититават и тонизират кожните клетки.
- екстракт от маслина: предпазва от вредното въздействие на свободните радикали,
- екстракт от цвекло: защитава влакнестата подръжка.
  ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Clarins

 


  image Dior Capture R60/80 Nuit XP. Intensive Wrinkle Correction Night Concentrate - нощен серум за интензивна корекция на бръчките Цена: 81$ Производител: Dior
Линия: Dior Capture R60/80
Обем: 30ml
Време на приложение: нощен
Пол: за жени.
Тип кожа: всички видове
Описание:
Формула Capture R60/80 XP - това е първата линия от продукти за коригиране на бръчките чрез увеличаване регенериращите способности на стволовите клетки на кожата. Тази линия е в резултат на дълги и трудни научни изследвания на научните лаборатории на Dior. Комплекса STEMSOME, лежащ в основата на серията, е многоцелева система, принуждаваща кожата да възстанови своите естествени функции за активиране на естествените метаболизъм. Активните компоненти на тази система са:
  TP-Vityl - предпазва стволовите клетки, като по този начин увеличава техния живот.
Bionectine - активира растежа и деление на клетките под повърхносттните бръчки. Резултатите надвишават всички очаквания: биологични процеси в клетките под бръчки се съживяват, възстановявайки кожата тъкан, кожата си връща еластичността и младежкия вид. Нощта е подходящо време за работата на тези козметични продукти, тъй като тогава се активират регенериращите процеси в организма.
Още сутринта кожата е гладка, еднородна и ако се ползва 1,2 седмици редовно всяка нощ промяната е трайна и ефективна. Приложение: серума Capture R60/80 Nuit XP Overnight Recovery може да се използва преди лягане самостоятелно, но е по-добре да се съчетае с нощения крем на същата линия Capture R60/80 Nuit XP Wrinkle Correction Night Creame за оптимално действие.
 

 

 

image Dior Capture R60/80 Nuit XP. Wrinkle Correction Night Creame Интензивен нощен крем за борба с бръчките

Производител: Dior
Линия: DIOR CAPTURE R60/80
Обем: 50ml
Време на използване: нощ
Пол: за жени.
Тип кожа: за всек итип
Описание: Формула Capture R60/80 XP - това е първата линия от продукти за коригиране на бръчките чрез увеличаване регенериращите способности на стволовите клетки на кожата. Тази линия е в резултат на дълги и трудни научни изследвания на научните лаборатории на Dior. Комплекса STEMSOME, лежащ в основата на серията, е многоцелева система, принуждаваща кожата да възстанови своите естествени функции за активиране на естествените метаболизъм.  

 

 

Dior Capture R60/80 XP. Ultimate Wrinkle Restoring Creme Light Texture
Интензивен дневен крем с лека текстура за борба с бръчките (за нормална към комбинирана кожа)

Производител: Dior
Линия: DIOR CAPTURE R60/80
Обем: 30ml
Време на използване: дневен
Пол: за жени
Тип кож: нормална и комбинирана
Описание: Dior Capture R60/80 XP. Ultimate Wrinkle Restoring Creme Light Texture< - крем с ултра-лека текстура, покриващ на лицето подобно на нежен воал.
Освен интензивната борба с бръчките и тъмните петна , крема дава на кожата интензивно овлажняване - ( до 45% повече с дълготрайност 24 часа след нанасянето му)
  ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Dior
  image Еlizabeth Arden Ceramide Time Complex Capsules
капсули за намаляване признаците на стареене
Производител: E. Arden
Линия: Elizabeth Arden Ceramide
Обем: 60 capsules
Пол: за жени
Описание:
Специалната формула на продукта е да спре времето за кожата на лицето ви. Обогатен с серамиди той ще помогне да се спре процеса на стареене и повяхване на кожата:премахва мимическите и първите бръчки и възвръща здравословния тен и руменина на кожата. Ceramide Време Комплекс Капсули идеално подхожда за дами на 30-35 години.   ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Еlizabeth Arden
   Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrate
image Уникален нощен възстановяващ серум Производител: Estee Lauder
Линия: Estee Lauder Advanced Night Repair
Обем: 30ml
Време за нансяне: нощен
Пол: за жени
Тип кожи: за всеки тип кожа Описание:
Концентриран нощен регенериращ продукт за възстановяване на естествената красота и младостта на кожата и премахване на умората след работен ден. Кожата ви ще върне свотая собствена способност да се противопостави на отслабването на тъканта, пресушаването , влиянието на слънчевата радиация и на загубата на здравословен тен. Възстановяващата формула на този концентрат е 5 пъти по-ефективна от Advanced Night Repair Serum.
  Приложение: ефективно използвъте на курсове по 21 дни всяка вечер или след силно повреждане на кожата , пресушаване, слънчеви бани.
Precision Hydramax Serum

  

imageEstee Lauder Future Perfect Anti-Wrinkle Radiance Creme SPF15 for Dry Skin
Крем против бръчки за суха кожа с SPF15 (30ml)

Производител: Estee Lauder
Линия: Estee Lauder Future Perfect
Обем: 30ml
Време на използване: дневен
Пол: жени
Тип кожа: суха
Описание: Този крем ще ви помогне да се противопоставите на разрушителното действие на времето!
Кремът е резултат от лабораторни изследвания на Estee Lauder за създаване на средства за противодействие на стареенето на кожата на генетично ниво. Използвайки уникалната технология от подмладяваща формула, валидна за всяка отделна кожна клетка и допълване естествената и способност за самовъзстановяване..   ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Estee Lauder

 

  imageGuerlain Issima Happylogy Glowing Overnight Treatment Action on 1-st Wrinkles and Radiance
Нощен крем- стимулатор за борба с първите бръчки ((30ml) Цена 101 $

Производител: Guerlain
Линия: Guerlain Happylogy
Обем: 30ml
Време на използване: нощен
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип кожа
Описание:
Поради това, че вие изглеждате най-добре, когато изпитвате чувство на щастие, Guerlain разработва нощен крем за грижа за лице с уникална, стимулираща освобождаването наендорфини формула за възстановяване състоянието на кожата на един щастлив човек. В резултат на това, още сутринта, когато се събудите, лицето ви ще блести от щастие. Изтрива мускулните мимически мускули, изглажда кожата и я прави мека и еластична, първите бръчки изчезват, лицето променя своят леко поизбледнял тен в здравословен и сияен.
Най-добрият резултат се постига само при използване на двойката кремове от серията крем "ден-нощ" Guerlain Issima Happylogy Glowing Treatment Action on 1-st Wrinkles and Radiance. Към тях може да добавите и грижата за околоочния контур - Guerlain Issima Happylogy Glowing Eye Care Treatment Action on 1-st Wrinkles Dark Circles and Puffiness. .  

 

 

imageGuerlain Issima Happylogy.
серум срещу първите признаци на стареене
Производител: Guerlain
Линия: Guerlain Happylogy
Обем: 30ml
Време за употреба: Ден
Пол: жена.
Тип кожа: всички видове
Описание:
С ерум, насочен към премахване на първите бръчки и възстановяване на блясъка на кожата. Той съдържа ендорфиен комплекс, съставен от проникващи нано-емулсии, така че да действа директно в "сърцето" на кожата.     Guerlain Issima Happylogy Glowing Skin Treatment Action on 1-st Wrinkles and Radiance
Дневен крем стимулатор за борба с първите бръчки(30ml)
Производител: Guerlain
Линия: Guerlain Happylogy
Объем: 30ml
Време на използване: дневен
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип

ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Guerlain

 

image La Prairie Advanced Marine Biology Cream
Крем за борба с първите признаци на стареене Цена:161$ Производител: La Prairie
Линия: La Prairie Advanced Marine Biology (за първите признаци на стареене)
Объем: 40ml
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип
Описание: Формулата на този крем съчетава лечебните свойства на петте елемента, подарени от дълбините на морето, за да се предпази младита кожа от появата на признаци на преждевременно стареене. Действието на тези морски антиоксиданти е допълнено с изключителния клетъчен комплекс на марката, който повишава собствените естествени защитни механизми на кожата.
Крем Advanced Marine Biology Cream също включва мощни хидратиращи компоненти и микросфери хиалоринова киселина за запълване на първите бръчици. В резултат на това кожата ви ще остане за много по-дълго млада и свежа.
   
  La Prairie Cellular Anti-Aging Stress image Антистресов крем за всеки тип кожа
Производител: La Prairie
Линия: La Prairie Swiss Moisture Care - Face
Обем: 50ml
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип кожа
Описание: В модерния многомилионен град една от най-честите причини за преждевременно остаряване на кожата е ежедневния стрес. La Prairie предлага модерен и ефективен продукт за борба с възрастта, свързан с промени на кожата, причинени от стрес под името La Prairie Cellular Anti-Aging Stress Cream. В състава на крема, за разлика от обичайния за линията La Prairie Cellular антивъзрастов комплекс, влиза екстракт от корен на дилянка, който ви позволява да премахнете спазъма на лицевите мускули, причинени от тревожно състояние и времето на стрес, помага да се подобри микрокръвообращениетов тъканите и да се намалят мимическите бръчки. Кремът също стимулира формирането на колаген и еластинови естествени влакна.
   
image La Prairie Skin Caviar Dermo Cream Увлажняващ гел с екстракт от хайвер микрокапсули
Производител: La Prairie
Линия: La Prairie The Caviar Collection (луксозна грижа за кожата с хайвер )
Обем: 50gr
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип
Описание: Уникално козметчносредство за интензивна грижа за лицето. Както при всички продукти от линията CAVIAR, основния състав на гела е уникалната разработка на марката - хайверен ексракт в съчетание с протеини на морски водорасли.
Тази формула е източник на енергия и живителна влага в клетките на кожата, подобрява тонуса и я повдига. Освен това, гела, обогатен с витамини и минерали омекотява и подхранва кожата.
Съставки: клетъчен комплекс, алантоин, panthenol, лайка, див кестен, екстракт от краставица, екстракт от хайвер, витамин А и Е.

 

ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА La Prairie
    image Lancome Primordiale Nuit Skin Recharge (50ml)
Нощен крем за борба с първите признаци на стареене цена: 53$
Производител: Lancome
Линия: Lancome Primordiale Skin Recharge
Обем: 50ml
Време на използване: нощен
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип
Описание: Lancome Primordiale: Продуктите на тази козметична линия са предназначени за борба с първите признаци на стареене на кожата. Обновената версия се използва уникалната за Lancome формула - -пробив в борбата срещу стареенето на кожата: въздействието на активните вещества, възстановяващи естественото здраве на кожата вече е д на клетъчно ниво. Нощения к рем Lancome Primordiale Nuit Skin Recharge идеално възстановява кожата през нощта.
в състава му е включен и витамин А за повишаване на естествения процес на регенерация на клетките, и екстракт от кълнове на зърнените култури, за по-интензивено премахване на токсини по време на сън. Ефектът на крема е вече забележим на сутринта, но след три или четири дни ще видите стационарно стабилни резултати. Кожата става гладка, мека и гладка като кадифе. За да се постигне оптимален и дългосрочен ефект комбинирайте този нощен крем с другите продукти от линията: дневен крем, активизиращ серум и околоочен крем.

 

ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Lancome

 

 

image Shiseido Skincare Multi-Energizing Cream
Крем, възстановяващ енергията на кожата цена:45$

Производител: Shiseido
Линия: Shiseido The Skincare
Обем: 50ml
Време на използване: дневен
Пол: жени.
Тип кожа: за всеки тип
Описание:
Крем , обогатен с витаминен комплекс , обезпечаващ нормалното ниво на хидратация и подрхранващ идеално кожата. Той усилва съпротивителните сили на епидермиса в борбата със стресовите фактори и предпазва от рано стареене кожата. ОЩЕ ЗА КОЗМЕТИКАТА Shiseido  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1242895
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930