Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 13:14 - ЛЕТНИ ПРАВИЛА ЗА ГРИМИРАНЕ
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1959 Коментари: 0 Гласове:
0



ЛЕТНИ ПРАВИЛА ЗА ГРИМИРАНЕ image
Топлата лятна вечер лесно ни убеждава да напуснем бързо офиса и да отидем на парти или коктейл (през януари такива мисли трудно ще ви минат през главата).
До късно през нощта се забавляваме с приятели в нова дискотека, забравяйки , че края на уикенда наближава. А когато е на море, човек наистина може да си "загуби" главата - всяка вечер от отпуската носи много радост и сюрпризи. Дори обичайната вечеря в ресторанта на хотела All Inclusive е създадена за лек флирт и забава.
Голи рамене, крака, гръб, златист тен, и лек вятър в косите превъръща обикновения ресторант в стилно шоу.
Но въпреки разгулно-сексуалното излъчване, летните вечери приканват към непрекаляване - както с кича при дрехите и аксесоарите, така и с грима и парфюма. Горещината обостря обонянието. Това, което е шикозно зимата, сега би било вулгарно и силно. Това не значи да загърбим модните приумици, а да ги представим по най-подходящия начин.

 

imageРазгледайте модните тенденции в грима на най-известните козметични марки:

 

 


Маскировка imageЛицето ви е изгоряло? Бели се? Гори? Няколко прости трикове ще ви помогнат в разрешаването на тези проблеми.

 

Разгледайте статията всичко за коректора:
Зачервяването на кожата може да се скрие под база за грим със зелени пигменти ( imageRedness Solutions Daily Protective Base SPF 15 40ml/1.35oz, Clinique - Поръчай на цена 29$ ) или зелен коректор, който е удобен за да прикрие изгорения нос (imageEstompe Eclat Concealer - #30 Correcteur 1.5g/0.05oz ,Chanel Поръчай на цена 39$). При предозиране на плажа и последвало зачервяване бързо ще ви помогне крема imageCreme de la Mer - 30 мл. ( Поръчай на цена 155 $) и още по-добър ефект ще е и с imageконцентрата The Concentrate, La Mer - 50 мл ( Поръчай на цена 417 $) . Ако се прилага редовно, дори и след тежки изгаряния кожата няма да се обели. Още продукти на La Mer
Ако все пак имате малки зони на белене на кожата, тоалетното мляко ще ви помогне - нанесете го на памучен тампон и леко масажирайте - то ще подейства като ексфолиант. След това задължително се напръскайте с термален спрей или си измиите кожата с минерална вода - забравете за скрабовете, в този момент те само ще увеличат зачервяването на кожата. Още продукти на CLINIQUE
  Отблясък imageБъдете подготвени, че на втория час на партито вашето челото и нос вече безсрамно ще лъщят. Това е неизбежно. Дори ако сте си сложили любимия серумimage Idealist, Estee Lauder, 30 мл. - Поръчай на цена 58$ намаляващ порите и изравняващ тена на кожата.
Няма да помогне и рекордно количество матиращи лосиони, кремове, пудри и други членове на партията "антиблясък". Към този проблем може да погледнете философски - такива са лицата на всички в горещото парти и да продължите да се забавлявате. За да се откроите от тълпата препоръчваме image(Papier Matifiant, Chanel - 150 бройки поръчай на цена 33 $) мигновенно абсорбираща хартия, поглъщаща всяка капка пот и мазнина. Действието и е около половин час, следва втора... грима си остава непокътнат.

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1238980
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031