Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 13:29 - Задни мисли
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1117 Коментари: 0 Гласове:
0



Задни мисли
imageТе са капризни, своеволни, трудни за опитомяване, а в същото потайни, което прави целия ефект зад гърба ни. И въпреки това нашите задни части имат право на всичко това! В крайна сметка те са най-важното, което вижда мъжа, обърнал глава след вас и пленен от ослепителната ви усмивка, висок бюст и чар!   Интересно, че по-голямата част от онлайн статиите за женски дупета принадлежат на мъже. В тях могат да бъдат намерени и исторически факти, любопитни случки, както и всички видове класификации, а дори и тестове за «апетитените закръглености»! Авторите съставят цели оди за дупето, обавявайки го като най-сексуалната част от тялото на жената. Според настоящата (въпреки че не е проверен от мен) статистика, 85% от мъжете по време на срещата се опитват да огледат дамата отзад или иначе казано "силния " пол наистина харесва женското "дупе". Ние, от друга страна, както винаги сме с твърде много претенции - а не е ли твърде плоско, прекалено меко, доста закръглено, твърде слабо... Жените , строги към своите хълбоци просто искат да бъдат със съвършено и стегнато задниче, без грам допълнителна мазнина. Претенциите на мъжете са малко по различни - " Най-важното качество на женското дупе е неговото наличие" - и ние просто трябва да се примирим с тази аксиома. Често, за да сме в границите на наложените стереотипи съзнателно крием красотата на тялото си и продължавме с безконечните диети. Нека се вслушаме в мъжките молби и да заобичаме нашите дупета, като им отделим нужното внимание и уважение. И бъдете уверени че тогава на любовния фронт те няма да ви подведат!

image


Най-добрият начин да се грижим за задните си части е гимнастиката. Правилните упражнения ще възвърнат тонуса, подобрят формата и ще ви избавят от леко увисналите задни части. Започнете сутрин, докато сте още в леглото - няколко пъти силно напрегнете мускулите дупето, като почнете първо с едното полукълбо, после с другото и накрая - заедно. Продължете с 5 минутно скачане и наистина ще усетите стягане в мускулите. Много бързи резултати дава и познатия от училище "мост" (хълбоците вдигнете нагоре, лежите на гърба си). Дори само да поскитате по пясъка или във водата ще е от осезаема полза за бедрата и хълбоците. Красиво дупе става и с танци - благодарение на естественото, еднакво imageнатоварване и постоянното движение. Определено ще усетите разлика след няколко месеца уроци по ориенталски танци например. Въпреки факта, че повечето от движенията са извършени от повърхностни и дълбоки коремни мускули, както и от ръцете, при този танц се натоварва всяка част на тялото - включително и долната част на гърба. Затова източните танцьорки имат пухкави но красиви форми а по техните дупета си губят ума много мъже. Фитнесът укрепва хълбоците, но променя тяхната форма - дупето став по-мъжко и квадратно.

 

А сега да обърнем внимание на кожата на дупето. Много дами имат проблеми, поради синтетичното бельо, облекло - получават се обриви които се махат трудно. Има доста продукти, които ще ви помогнат да се грижите добре за тази интимна зона и да предотвратят възпаленията. Те съдържат дезинфекциозни компоненти, които бързо ще ви избавят от възпаления и отстранят проблемите. По-често правете пилинг на кожата - той отстранява мъртвите клетки и премахва замърсяванията, които водят до проблеми с кожата. Между другото, пилинга е много добър помощник в борбата с целулита - другата болна тема на нашето дупе.

 

 

imageCelluli Laser Scrub Starter Slimming Exfoliator 150ml/5.07oz
Cкраб за тяло за кожа , сериозно повредена от целулит.

 

Въпреки факта, че повечето мъже се отнасят дори със симпатия към леко портокаловата вече кожа на приятелките си, не се заблуждавайте че всичко е наред - това е само първия стадии на целулита и ако не вземете превантивни мерки борбата с него на по-късно нива е почти невъзможна. Разгледайте продуктите за борба с целулита и подържане на идеални задни части. image

 

1.Comfort Zone
Концентрат Body Strategist концентрат - нанася се с леки масажни движения. 2.Givenchy
Укрепващ крем за дупе и бедра
3 Biotherm
Гель Celluli Laser - специлано създаден продукт за борба с целулита
Средство Retinol Anti-Cellulite премахва мазнините и моделира фигурата
5 Maria Galland
ароматен спрей за хидратиране и подхранване на кожата

 

Christian Dior - Body Care imagePlasticity Body Beautifying Micro Peel 4x20ml комбинирано пилинг действие и ръкавица за по -добър масаж.
Чувствително подобрява "портокаловата "кожа.
Подготвя кожата за терапия против целулит .
Най - добър в комбинация със Plasticity anti-cellulite gel. Микро-абразивният пилинг комплект (пилинг-пяна със салицилова киселина и абразивна ръкавица) е първата стъпка към тялото на мечтите ви. Много по-ефективно от обикновения скраб, дуото подготвя кожата за по-доброто усвояване на последващите активни съставки. Обогатена със смола от акация, формулата на пилинг-пяната е толерантна дори и към най-чувствителната кожа.

 

ОЩЕ ПРОДУКТИ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА:   Съвсем наскоро пластична хирургия предлагаше само намаляване на обема на хълбоците с помощта на Липосукция. Сега всичко се промени. Клиенти на клиники не са толкова притеснени за големината на бедрата колкото за тяхната форма, еластичност, здравина, липса на бръчки и други параметри, на които до скоро светът не придаваше голямо значение. Затова лекарите непрекъснато усъвършенстват методи за шлифоване и патентоване на нова технология импланти.
image

 

1 Methode Jeanne Piaubert
Гель Fermetй придава на дупето бразилска стегнатост - има охлаждащ ефект. 2 Decleor
Аромафлуид Expert Contour отлично изглажда повърхността и премахва кожните проблеми.
3 Vichy
Серум Lipocureза 2 седмици намалява "портокаловата" кожа 4 Gernetic
Крем Perfect Body с растителен компекс
5 Estee Lauder
Серум Slim Shape с моделиращо и дренажно действие

 

Още продукти за ресклуптуриране на тялото:


Тагове:   кожа,   грижа за кожата,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1243177
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930