Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2009 21:16 - Нови козметчни и парфюмни попълнения за ноември 2009
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1094 Коментари: 0 Гласове:
0



Нови козметчни и парфюмни попълнения за ноември 2009   imageИнтензивно обновяващ курс Darphin

Darphin представя своя нов, високотехнологичен продукт от серията Stimulskin Plus. Курсът се състои от 6 ампули от 5 мл и е разчетен за 30 дни ежедневна употреба сутрин и вечер, вместо серум. Всеки флакон е оборудван с капкомер което улеснява ползването му. Основната му цел е противопоставяне на възрастовите изменения на кожата, на проблеми при хормонален дисбаланс или постоянна умора. Въпреки факта, че линията Stimulskin Плюс е предназначена главно за зряла кожа, нуждаеща се от обновяване и укрепване, този курс могат да започнат и млади момичета, ако кожата им е уморена и се нуждае от спешна рехабилитация. Продуктът работи на две нива: ускорява обновлението на клетките и заздравява кожата.   ОЩЕ ЗА Darphin
image В коллекцията фитомакияж на Sisley има ново попълнение - новата палитра за очи - четворка Phyto-Star Eyes.
  В палитрата са 4 нюанса - лунен-бял, бледо розово, дълбоко сливово и сиво-зелено - всичко това с блестящ ефект идеален за вечерен грим. Всички нюанси могат да бъдат прилагани със сух или леко навлажнен апликатор, което ще увеличи блясъка и интензитета на цветовете. В състава на а сенките влиза екстракт от бели лилии, хидратиращ и омекотяващ нежната кожа на клепачите. Благодарение на него сенките не се натрупват в гънките и не изсушават кожата.

 

ОЩЕ ЗА SISLEY
  Разгледайте търговете ни с маркови английски обувки и бельо и ако изберете продукт ни пишете       image J"adore CD
Легендарният флакон е украсен с елегантна висулка, гравирана с инициалите кутюр CD. Парфюмa J"adore e изграден върху светla комбинация от свеж коморски иланг-иланг и букет от турски рози, който се смесва с благородeн жасмин sambac. Шлейфа на композицията ни згрява с топлината на магнитни дървесни нотки.    
  image   Новия L’Or de Vie от Dior
Dior попълва своята драгоценна колекция L"or de vie с нов продукт - La Creme Riche - Богат крем.   В основата на новото чудо е активния восък L’Or de Vie, изработен от специалните лози на Yquem. Имено това грозде даде на Dior много прекрасни продукти. Специалистите на марката установяват, че восъка, който защитава лозята от дехидратация, може да компенсира липсата на липиди на кожата, предпазва от изсушаване и преждевременно стареене. Освен това, активния восък намалява активността на ензима, който причинява неприятни усещания, свързани с възпалителни процеси. Кремът основно служи за обновяване на епидермиса, повишава устойчивостта на кожата към неблагоприятните въздействия на околната среда и дава чувство за комфорт. Най-хубавото е, че започва да действа незабавно. Още след първото прилагане, кожата е по-хидратирана, гладка, еластична и кадифена при допир. В допълнение, ефективността на крема остава в сила един месец след неговотонаняасяне.
  image Есенна коллекция Estйe Lauder
Новата коллекция макияж Estйe Lauder Sensuous Gold е построена на основата на разкошните топли оттенъци на розвото злато. Идеална е за съдаване на сложен но съвършен вечерен образ.     Абсолютнен хит в колекцията е преливащата се пудра Gilded Rose, наподобяваща шедьовър на ювелирното изкуство. Благодарение на специална технология, тя обезпечава едно естествена излъчване на лицето без ефекта на маската. П рилага се лесно, не запушва порите и придава на лицето благороден блясък. За естествен грим през деня може да се използва като руж. Пудрата е подходяща за всеки тон на кожата.   ОЩЕ ЗА Estйe Lauder

      image   Dior представя новия, по-интензивен вариант на легендарнияя Fahrenheit.   Новата версия се нарича Fahrenheit Absolute. Неподражаемата нотка на виолетки, която доминира в състава на оригиналната версия остава непроменена, към началните нотки се добавя смирна, към сърцето сърцето - тамян и към базовия акорд - арабски благовония и подправки: карамфил и индийско орехче.
  ОЩЕ ЗА DIOR
    imageЕсенната коллекция грим Clinique Most-Wanted е съчетание на нежни, натурални и сочни наситени оттенъци за съдаване на множество образи.

 

Звездния продукт на коллекцията е палитра сенки и руж Most-Wanted Colour. Тя е достъпна в три варианта - неутрална (Nudes), ягодова (Berries) и наситена (Deeps). Те ще зарадват феновете на класическия грим и естествените нюанси. Във всяка палитра има леки, полупрозрачни ружове и три нюанси на сенките, които чудесно се комбинират помежду си. В есенната колекция има и 2 нови оттенъка на дълготрайното червило Long Last Soft Shine Lipstick, гарантиращи дълготрайно овлажняване и чист цвят и три оттенка на молива за устни Defining Liner for Lips. Да не забравяме за новата спирала за мигли High Impact Curling Mascara.
  ОЩЕ ЗА CLINIQUE
    imageЛимитирано издание Eclat d’Arpиge от Lanvin
Lanvin представи limited edition версия на популярния си Eclat d’Arpиge. Ароматът е потресаващ цветна композиция, която се отваря със слънчева цитрусови нотки на розов грейпфрут, мандарина и бергамот. Сърцето на аромата се разкрива с класически букет от рози, портокалов цвят и жасмин. Особен щрих е наличието на праскова . Базата е съставена откехлибар, мускус, кедър и ветивер.   Още за LANVIN  
 

 



Тагове:   нови,   ноември,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1243042
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930