Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2014 12:10 - Стил сафари, стил сафари за едри жени, рокли сафари за по-пълни дами.
Автор: elizabethu Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1928 Коментари: 0 Гласове:
0



Стил сафари, стил сафари за едри жени, рокли сафари за по-пълни дами.

 image image

Стила сафари в модата умело съчетава практичност , функционалност и специални естетика. Както с всички неща , заимствани от мъжкия гардероб , роклите в сафари стил само допълнително подчертават елегантността  и крехкостта на женската фигура .

Предимставата на роклята сафари са и в умелото прикриване на недостатъци на фигурата, ето защо те могат се се носят и от по-пишни дами. Свободна кройка,  небрежент силует и изобилие от декоративни елементи , които са характерни за тези модели ще ви помогнат да замаскирате някой и друг килограм от фигурата си.

Когато знаем как и кога да носим рокля сафари, можем да и намерим едно наистина широко приложение.
image image

Safari стила е много подходящ и популярен и тази година, особено сред жените със закръглени форми.  Благодарение на своите материи и цветове , сафари роклята е  един вид спасение в горещите дни за много от представителките на нежния пол .

Характеристики  на  сафари рокля

Съвременната сафари рокля женствена и елегантна , въпреки че все още остават  някои детайли, които да я отличават от останалите рокли :
• пагони ;
• джобове и капачета ;
• метални копчета;
• материал: памук и лен .

Традиционно сафари роклята е изработена в бежово или цвят каки , но и в модерния цвят горчица , зеленикаво – жълто, сиво  и други нюанси . Модерната съвременна рокля може да има красив силует и различни варианти на изпълнение.image

Видове  рокли сафари

 

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Ето няколко подходящи модела сафари рокля за пълни жени :
1.Рокля туника стил сафари. Отличени удобен избор в горещо време . Те се шият скъсени , свободни , с отворен и затворен тип. За жените със закръглени форми -добрият вариант ще бъде затворен тип .
2.Рокля футляр в сафари стил . Този сезон , тя е украсена с асиметрично и V -образно деколте. Много едри жени я носят с  клин .
3.Рокля – риза в сафари стил . Тя е най-обичайния модел за сафари стил . Те са свободни, може да са дълги или къси.

image image image

Рокля в стила на сафари за едри дами може да са украсени с  джобове и големи копчета . Много често дизайнерите ги правят в контрастни цветове .

Safari роклята голям размер може да бъде не само в  спокойни цветове. Много дизайнери украсяват с принтове в животински десен,  African печат, широк колан , и бродерии в етно стил .

С какво да нося рокля сафари ако съм пълна?

Относно обувките- идеален вариант са платформите или ниските обувки. Подобен модел рокля се съчетава и с сандали с отворени носове. Необходимо е обаче внимателно да подберете бижутата – материалите може да са дърво, кожа или пластика.

Не забравяйте и слънчевите очила – в кафява или тъмно кафява гама.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1244224
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930