Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 07:40 - Шал през лятото, как да ползвам шал през горещините?
Автор: elizabethu Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1985 Коментари: 0 Гласове:
0



Шал през лятото, как да ползвам шал през горещините?

image image image
Шалът – това е ефектен и функционален аксесоар. И въпреки че повечето от нас го ползват предимно зимата и студения сезон, ние сме уверени че лятото не е причина да се откажете от него. Дори в разгара на горещините тази част от дамския гардероб може да се използва. Днес ще ви покажем как да носите шал през лятото, за да подчертаете своята елегантност, усет и женственост.
Тайните на безупречния стил

image image image

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Шалове могат да се различават както по размер и оцветяване , така и по вида на тъканта. И определено не не необходимо да се носят само на врата .
Има много възможни опции.. Така че, изберете този, който ви харесва.
1 . Бели дънки скини , лека плетена жилетка бледосин цвят , обувки на токчета – бели или сини , но с по- наситен цвят от джъмпера и на на врата – бял шал , украсен с многоцветен печат, чантата, със същия цвят като някои от тези на шала .

Това изображение е едновременно практично, женствено и секси. То е идеално за широк спектър от ситуации – среща с приятелите си в едно кафене , както и среща с новия поклонник , както и за пазаруване.image image image

Нюансите на всички компоненти на този ансамбъл можете да избирате в зависимост от вашите принадлежност към определенu външен вид и на вкус . Главното в като цяло да изглежда хармонично .

2. Лека къса рокля, сандали “ гладиатор “ , малка чанта с каишка и на врата – ярък шал , например , бял и син или бяло и червено. Основното нещо е че той контрастира с роклята. В този случай шалът е по- светло петно , което задава тона за целия вид , което го прави по-интересен и необичаен .
3 черна или бежова коктейлна рокля , обувки или сандали в цвета на роклята , а на шията – шал , украсен с леопардов принт. Това изображение е смело , безочливо , секси . Шала компенсира лаконичността на роклята , носейки в ансамбъла здравословна агресия и страст. Този костюм е идеален за случая – дискотека , парти, корпоративно парти и т.н.

image image image

Не забравяйте да се наблегне на концепцията за използване на вечерен грим и яркочервен маникюр .
4 Къси дънкови панталонки , тениска или плетен пуловер пастелно розово, светло син шал около врата , розови балеринки на краката и бяла чанта – всичко заедно изглежда очарователно , малко закачливо , секси и в същото време в такава екипировка ще ви бъде удобно да направите разходка през центъра на града или шопинг .

5 Дълга пола в червено до пода , обикновена бяла риза или тениска, дънково яке , червен и бял шал , черни сандали с клиновидни токове , черна чанта . Така ще изглеждате едновременно елегантна и женствена .image

Е, шала около врата – това е като черешката на тортата : дава на ансамбъла пълнота.

6. дънки или панталони , мокасини или сандали без токчета, туника , украсена с ориенталски щампи и на главата – шал като забрадка който придава по особен блясък .

Такъв необичаен ансамбъл се комбинира с дълги обеци цигански стил .

7. женствена и прилепнала по тялото рокля, елегантни сандали или обувки с токчета, тънък колан, който подчертава талията , елегантна чанта – и към нея завързан шал .





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1244040
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930