Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2010 18:24 - Топ 12 храни за красива коса ...
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1642 Коментари: 0 Гласове:
2



Топ 12 храни за красива коса ... imageИскате ли вашата коса да е лъскава, плътна, уникална? Тогаваще ви дадем списък от 12 от най-добрите храни за красива коса, който със сигурност ще съживят косъма. Най-добрата част е, че това са някои наистина сладки храни, които много от вас харесват, така че какво по хубаво - ядете любимото си ястие и имате чудесна коса?
      Разгледайте търговете ни с маркови английски обувки и бельо и ако изберете продукт ни пишете
  12. Сьомга. image
За тези от вас, които обичат да консумират храни, свързани с красотата, знайте, че сьомгата е на едно от първите места в списъка. Тя е заредена с омега-3 мастни киселини и е източник на високо качествен протеин. Също така съдържа витамин B-12, както и желязо.

 

11. Тъмно зелени зеленчуци. image
Как може да изберете точно тъмно зелени зеленчуци? Това са спанак, броколи и лапад. Те са отличен източник на витамини А и С и ще направят чудеса за вашата коса. Вашето тяло има нужда от витамини А и С, за да произвежда себум.

 

 

Разгледайте статията за козметиката за коса на ALTERNA: 10. Фасул. image
Има много думи, които стоят зад боба, но знаете ли, че боба действително върши добро за вашата коса? Бобовите растения като леща и боб са нещо, което трябва да се консумира, тъй като те са важна част от вашата диета за грижа за косата. Те ще ви осигурят добра доза протеин, за подпомагане растежа на косата и освен това съдържат цинк, биотин и желязо в тях.

 

9. Ядки. image
Желаете лъскава, гъста коса? Тогава консумирайте ядки! Бразилските орехи са най-добрите източници на селен. Орехите съдържат омега-3 мастни киселини и алфа-линоленова киселина, което е чудесно за косата ви. Ядките също са огромен източник на цинк. Други добри ядки са бадеми, кашу и лещници ..

 

8. Домашните птици. image
Пуйки и пилета, може да има пера върху тях, но те са натоварени с протеин, за който жадува вашата коса.

 

7. Яйцата. image
Ако искате здрава коса, хапвайте често яйца. Няма значение как ще ги приготвите - пържени или бъркани. Яйцата са чудесен източник на протеини, за наслада на вашата коса.

 

6. Пълнозърнести храни. image
Пълнозърнестите храни ще направят чудеса за вашата коса.

 

5. Стриди. image
Знаете ли, че стридите помогат на косата ви да е здрава? Те съдържат мощни антиоксиданти - цинк, за който косата също жадува.
4. млечни продукти. image
кисело мляко и обезмаслено мляко. Те са източници на калций и включват важни минерали за растежа на косата. Вие също така ще откриете, че те съдържат казеин и суроватка, които са два източника, за подобряване качеството на протеина.

 

 

Разгледайте статията за подържане на къдриците. 3. Моркови. image
Морковите са идеални за вашата коса, тъй като те съдържат Витамин А. Те не само подобряват състоянието на скалпа, но и помагат за доброто зрение.

 

2. Говеждо месо. image
Ако не сте с висок холестерол, трябва да ядете червено месо два пъти в седмицата, за да се подобрите здравето на косата. То не само притежава протеин, но и съдържа цинк, желязо и витамини.  
Разгледайте статията за козметиката за коса на Davines:

 

1.Кафяв дългозърнест ориз. image
Кафевия ориз е добър източник на сложни въглехидрати, витамини B и фибри.

 

 

 

YVES Saint Laurent - Cinema Coffret: Edp Spray 50ml + Body Lotion 75ml + Shower Gel 75ml 3pcs (Women"s) image включва: 50 мл. Eau De Toilette Spray + 75 мл. Body Lotion + 75 ml. душ гел. група аромати: цветно - ориенталски
Връхни нотки: клементина, циклама, бадемови цветчета
Средни нотки: божур, жасмин
Базови нотки: ванилия. мускус, бензоин

 

85Д- секси комплект на Ann Summers

image

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА Чашките за гърдите са с банел и дунапренова подплата, жартиерите завършват с розова панделка. Основата на предницата е розова, покрита с черен тюл. Гърбът е изработен от еластичен тюл. Закопчва се с малки копченца отзад. Бикините се връзват с панделки в черно и розово. Размера им е 12/14 по англ. номерация. Могат да се регулират.
 
75C- LA SENZA нов повдигащ сутиен

image

Нов английски сутиен с етикет за идеално повдигане на бюста. с банел и много лека, дунапренова подплата. Основният плат е бледожълт тюл на малки, черни точки от велур.
нов комплект обувки - 37 номер и чанта ест. кожа

image

Ултра модерни обувки с платформа и връзки за изискана дама. Черни, на фирна NEW LOOK, стелка: 24 см., ток - 10 см., платформа отпред:1 см. На обувките пише 8 номер( 38 по бг.), но стелката отговаря твърдо на 37 номер. Чантата е нова с етикет, естествена кожа - цвят - много тъмно зелено, клонящо към черно.
Размери:
височина:26 см
дължина:35 см
  Подарък - СРЕБЪРНА ГРИВНА
80С- секси английски корсаж NEXT

image

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА Чашките за гърдите са с банел и дунапренова подплата. Основният материал е червен тюл, с чени, финни бродерии. Закопчва се със скрити копчета отзад. Има жартиери Нов, с етикет.

 

 

 

80С - BODY SOLUTIONS нов англ. сутиен/ корсет на M&S image Нов английски сутиен с етикет за идеално оформяне на бюста. Реална цена - 19, 50 лири с банел, твърда чашка и широк колан. От вътрешната страна на сутиена има лента силикон за да можете да го носите без махащите се презрамки.
80Д- нов корсет NEW LOOK

image

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА Чашките за гърдите са с банел и дунапренова подплата. Основата е еластичен, чевен тюл върху който има еластична черна дантела, закопчва се с малки копченца отзад. Нов, без етикет
 
 


Тагове:   коса,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1243984
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930