Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 07:46 - Официални рокли за едри жени 2014 година, видове рокли за пълни дами
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 6027 Коментари: 0 Гласове:
0



Официални рокли за едри жени 2014 година, видове рокли за пълни дами

imageimage image

Специално за жени с разкошни едри форми, много модни дизайнери излизат с изключителни колекции , в която всеки може да се почувства уверен и привлекателен. И е факт, че много стилове на вечерни рокли  изглеждат по-добре на на дами с пищни форми.

 

Най-важното правило за избор на вечерна рокля е индивидуалността на фигурата ви . Не поръчвайтедреха само защото е модерна или на вашата приятелка стои добре Официалните рокли за пълни жени си имат своите особености, различни от останалите както и  своите конкретни модни тенденции за 2014 година.

image image image

Три печеливши варианта

 

Много подходящ сза едри дами е стила вечерни рокли  Pin -Up . Той възниква през 50-те години в САЩ. Отличава със своят романтичен силует с плавни линии , ярки цветове и внимание към детайлите. В България този стил все още не е много известен , но всеки собственик на едри форми може да го пробва върху себе си  и със сигурност да го хареса.

 

Спомнете си Мерилин Монро и нейните рокли и ще разберете точно какъв е стила  Pin -Up . Бохемен лукс, флорални щампи и деликатни материи – всяка жена , облечена така  ще привлече погледи. Но вечерната мода за пълни жени не спира до тук спрямо този интересен стил.  През 2014 г. , дизайнерите са се постарали добре , така че да не скучаете .

image image image

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Следващата идея за страхотна вечерна рокля – рокля в стил  Прованс. Този стил копира ретро рокли от Франция , когато момичетата са слушали инструментална музика по радиото и харесвали модел на “ точки „.  За вашето облекло в стил Прованс , използвайте бежово – розови и мента цветове , щампи на малки цветя.
Третият стил – много по- популярна, отколкото предишните два е стил Disco . При този вид роклите винаги са украсени с  пайети и кристали . Основният акцент е поставен върху силуета – най-често е по тялото, но има и изключения . Най-важното нещо при този стил е  избора на прическа, грим и обувки. Те трябва да съвпадат с дрехата и да се допълват перфектно.

image image image

Аксесоари

Неразделна част от шикозния вечерен образ на по-едрата дама са  аксесоари като чанта , бижута и обувки. Вечерната мода диктува правилата за всяко едно от тях . Напоследък стават популярни чантите клъкч и не изглежда да излизат от мода.

Скъпите украшения все повече се заменят от евтини, но много оригинални и творчески бижута.
За обувките за пълни момичета най-важно е да се  чувстват удобно в тях. Може би не трябва да злоупотребяват с височината на токовете . Тези обувки не винаги са удобни за едри дами.

image image image image image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1244221
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930