Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2014 07:44 - Топ 10 на популярните тенденции пролет/лято 2014 ,колекции – направо от модните подиуми
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1794 Коментари: 0 Гласове:
0



Топ 10 на популярните тенденции пролет/лято 2014 ,колекции – направо от модните подиуми

1. Приятни пастелни цветовеimageimage

Меките пролетни цветове царуват над пролетните модни колекции. И знаете ли какво е най-добре в тази тенденция? Можете да изберете цвета, който ви харесва и да го комбинирате с някой вашите силуети. От мента-зелен костюм с къси панталони вместо панталони, и  люлякова рокля, която перфектно се вписва при работа в една голяма корпорация, до пъстри синьо-бомбардировачни якета – няма ограничения за това как можете да използвате пастелните цветове.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Най-ярки примери можете да видите в колекциите на : Jason Wu, PrabalGurung, Rebecca Taylor.

2. «Квадратни» къси якета— но не мотоциклетни

image image image

Да, модното през есента яке ще ви послужи и през пролетта на 2014 година но може би е добре да добавите още едно. Квадратни, скъсени модели на якета и сака могат да се похвалят с изобилие от щампи и текстури  и могат перфектно да допълват меки или широки по форма
рокли, панталони или поли , които са подходящи за офиса , и (разбира се) любимия ви чифт дънки .

3. Рокля- риза с контрасна якичка

image image

Познатите  ни ризи-рокли, вдъхновени от мъжките облекла са украсени с яки и маншети с различна текстура или  контрастен цвят.

4. Широки панталони

image image

Удобни и развяващи се широки панталони направиха фурор на модните подиуми. Знам какво си мислите и не това не е удобно само за високи жени, изберете модел с висока талия и ще изглеждате по-висока. 5. Якета тип бомбер

image image

Закачливите връхни дрехи стават все по показни в пролетните колекции, благодарение на приключенските цветни щампи, качествени материи и текстури и интересна подробност – в решетка или множество малки дупки. Якетата бомбер са изключително разнообразни и могат да се обличат със женственост или допълват атлетично шорти.

6. Поли «чаена дължина»

image image

По време , когато може да бъде перфектният MIDI “ преходен “ вариант , за пролетта на мода е полата  „дължина чай“ – точно в средата между миди и макси (да,  вече необходимо за тях да се измисли един-единствен термин !) . Тя е подходяща по принцип за сериозни дами но може да бъде модерна, както в момента!. Ако прибавим към нея къс потник или топ, за да компенсира дължината на този ансамбъл ще ви направи визуално по-висока! Разбира
се, можете да създадете свой образ и използването на рокля “ дължината
чай“ и оголване на ръцете и раменете да покаже колко сте модерна и секси.

7. Плетени рокли

image image

8. «Атлетични смокингови» панталони

image image

9. Блузи и ризи

Почти като по-елегантна версия на една проста тениска, блузата риза е в същата светлина, но по-рафинирана версия. С ръкави почти до лакътя, и „Квадраент“ силует, тя ще направи изображението в същото време приятно и гъвкаво. И още елементи – щампи, луксозни текстури ще ви помогнат да се забавлявате до създаване на нов имидж.

image image

10. Палто без яка

Друг елемент от връхните дрехи е дълго, право палто без яка или ревери. Вие не може да се объркате, като изберете неутрални цветове, но  може да се възползва от шанса и да играе със забавни щампи или орнаменти от деним. Тези палта ще бъдат перфектно съчетани с шикозни панталони или поли тип туба, ако е необходимо да се виждат в офиса, или с панталони от кожа и тесни рокли – като друг костюм за всичко останало.

image image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1244237
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930