Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 13:21 - Грешки при отслабването или защо нямат резултати усилията ни? ПЪРВА ЧАСТ
Автор: elizabethu Категория: Забавление   
Прочетен: 1189 Коментари: 0 Гласове:
1



Грешки при отслабването или защо нямат резултати усилията ни? ПЪРВА ЧАСТ image Защо тренировките не дават резултати?
Вие се потите, изнудвате себе си с физически натоварвания, но фигурата ви по никакъв начин не става по-добра?
Опитвате всякави диети, забравяте за хляба, захарта, пиете само кафе, а стрелката на кантара не мръдва?
Събирали сте цяла колекция антицелулитни продукти от най-добрите марки, а кожата ви е все така с "портокалов" вид?
Може би е време да се преразгледате вижданията си за спорта, храните, козметиката и други начини за постигане на идеална фигура.
Ето ви най-важните причини, заради които нямате желания ефект и трябва да промените.
 

 

  1 Занятия само с кардионатоварване
Пътечката и кростренажора разбира се, бързо горят калории, но те определено не са в състояние да стегнат мускулите ви. За това са необходими смесени тренировки, способстващи развитието и натоварването на различните мускулни групи .Колкото е по-добре развита мускулатурата, толкова повече калории се изгарят. Има силови упражнения които сериозно действат на обмена на веществата: организмът ви продължава активно на унищожава мазнините дори и след тренировката.   2 Невярно изчисляване на калории
imageПреоценката на калории - изядени и изгорени, може би, е най - честия проблем на хората, които тренират, но не могат да постигнат целта си. Аеробика със средно натоварване изгаря около 400 ккал на час. Изяждайки на изхода от фитнеса парче шоколад, анулирате резултатите от усилията, които сте положили.
За стабилизиране на теглото се старайте да не ядете веднага след тренировка и не обръщайте внимание на уреда, отчитащ колко калории сте изгорили. Апаратите се основават на стандартен метод и не могат да отчетат промрнливи величини като зависими от теглото или масата на мазнините в тялото.     3 Малко протеини
imageЖизнено необходимо е да се консумира протеин с всяко хранене. И не непременно животнски. Растителните протеини също помагат да се контролира нивото на кръвната захар. Максимално полезни протеини са в пилешките гърди, пуешко, океански риби, както и яйцата. Комбинирайте тези продукти с не-скорбелни зеленчуци и вашият метаболизъм ще бъде на най-доброто ниво.
 

 

 

4. Гърдите
  image Всички продукти за бюст отразяват благотворно на състоянието на гърдите. Много хора погрешно се опитват да запазят своя тонус чрез упражнения, и не вярват в козметиката. Напразно- съвременните продукти за подържане на стегнат бюст са наистина чудесно средство.
image Укрепващи и повдигащи продукти за гърди: серума No Complex, Givenchy, Givenchy; Body Resculpt Bust, Biotherm; гел Soin Fermete Buste Разгледайте статията грижа за гърдите:

 

5. Бърза умора
imageПреди началото на тренировката трябва обезателно да хапнете - най добре въглехидрати. Това ще отстрани липсата на гликоген в организма - енергия за мускулите. Умора в средата на тренировката може да се дължи и на обезводняване. Пийте 500 мл вода, преди началото а по време на тренировката - по 100-300 мл на всеки 10-15 минути.  

 

6. Корем, но не какъвто желаем
imageИмате силна преса, но заветните "плочки" са покрити със слой мазнина? Нужно е да преразгледате тренировките за корем, включващи всички негови мускули. Курсове по ориенталски танци, Хавайският-hupom и аеробни натоварвания добре изгарят повърхностните мазнини.    

 

7. Сънят - приятел
image Липсата на сън води до прекомерно тегло. Първо, когато сме недоспали, в организмът се увеличава нивото на лептин. Това вещество предизвиква чувство на глад. Второ, увеличава се количеството на grelina - вещество, което стимулира апетита. В частност, към сладкиши. На третото място, докато спим, нашият мозък отделя хормон за растежа, който нормализира много процеси в организма, включително създаването на баланс между горене и натрупване на мазнини. Максимумът на това вещество се произвежда от 22 до 2 часа през нощта. Но ако спите по време на този етап. Следователно, "Ранно лягащите» е по-вероятно да се задържат млади и стройни.
  Продукти за насищане на кожата с кислород:


Тагове:   диета,   корем,   кислрод,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethu
Категория: Забавление
Прочетен: 1244220
Постинги: 115
Коментари: 523
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930